Hofstede Buitenbeleving

Buitenbeleving op zijn best!

Over Ons

Hofstede Buitenbeleving is uit passie ontstaan. Passie voor BBQ-en en buiten bezig zijn.

Tijdens onze reizen in Oost Europa kwamen we in aanraking met KamadoBono, een A-merk fabrikant uit Litouwen. Groot in de Baltische Staten, Oost Europa en Scandinavië. Eind 2019 hebben we onze eerste KamadoBono naar Nederland gehaald.

Deze hebben we zelf eerst uitvoerig getest. Kennis werd opgedaan. Er werd een Instagram account aangemaakt. We kregen vragen van vrienden, kennissen en familie. Iedereen was van de kwaliteit overtuigd!  

Eind 2020 kwam de 1e zending met KamadoBono’s aan in ons magazijn in Staphorst. Toen ging alles in een stroomversnelling.

In 2021 hebben we vele klanten mogen voorzien van een prachtige KamadoBono!

Zie onze Facebookgroep Nederland Grilling and Smoking

Inmiddels zijn wij exclusief importeur van KamadoBono en Texas Club accessoires voor de Nederlandse markt en dealer van KamadoSpace buitenkeukens. In samenwerking met enkele loyale dealers voorzien wij menig grill-fanaat van een KamadoBono.

Ben je aan het oriënteren, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan gerust bij ons langs (op afspraak). We hebben alle tijd voor je en helpen je graag verder. Ook als je je bestelling bij ons komt ophalen zetten we graag een kop verse koffie voor je.

Heb je zelf een (web)winkel en wil je graag starten met verkopen van KamadoBono’s, neem snel contact met ons op. Een groot deel van ons assortiment is beschikbaar voor onze partners tegen scherpe groothandelsprijzen.

We houden het graag persoonlijk. Wil je meer weten? Bel, mail of kom even langs! (op afspraak)

Hartelijke groet,
Team Hofstede Buitenbeleving